Badkamer radiator

Zorgen voor een fijne badkamer radiator is een ideale manier om op ieder moment van de dag de juiste temperatuur te behalen in deze ruimte in je woning. Tijdens het douchen of wanneer je in bad zit kun je natuurlijk heerlijk genieten van het warme water. Wil je je tanden poetsen, je baard of make-up bijwerken of even gebruikmaken van het toilet, dan wil je dat natuurlijk ook in een prettig klimaat doen. Is je badkamer toe aan een nieuwe radiator? Kies dan uit vele verschillende soorten en maten jouw favoriet. Badkamer radiatoren zijn er in meerdere prijsklassen en van diverse aanbieders, zodat je altijd wel een passend exemplaar vindt.

Het vinden van de juiste badkamer radiator

In het verleden was de badkamer radiator voornamelijk een functioneel onderdeel van je badkamer. De opkomst van vele soorten design radiatoren heeft er voor gezorgd dat jouw verwarming naast een praktisch nut ook een attractieve waarde aan je badkamer toevoegt. Je keuze is niet langer beperkt tot een ouderwets rechttoe rechtaan model als de paneel radiator. Zo kun je onder andere kiezen voor een design radiator badkamer of een elektrische radiator badkamer, waarmee je ook nog eens kunt besparen op gas.

Paneel radiator badkamer

Van oudsher is dit het meest gebruikte soort radiator. Hij is in iedere ruimte van je woning in te zetten en valt op door zijn veelal geribbelde structuur. Tegenwoordig is dit type radiator tevens verkrijgbaar met egale wanden, waardoor hij wat stijlvoller oogt.

Douche Concurrent | Voor al uw sanitaire artikelen

Design radiator badkamer

Wanneer je graag het nuttige met het aangename combineert is een mooie design radiator badkamer echt wat voor jou. Een erg populaire variant van dit type verwarming is de handdoekradiator. Deze bestaat uit een rechthoekig frame met horizontale buizen, waarop je je handdoek lekker kunt voorverwarmen. Daarnaast is de design radiator ook verkrijgbaar als plaatradiator of in een variant met verticale buizen of platen.

Elektrische radiator badkamer

Veel radiatoren worden verwarmd middels gas, maar met het oog op het milieu en je energierekening is dit niet per se de beste keuze. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een elektrische radiator badkamer. Zeker wanneer je thuis zonnepanelen hebt liggen is dit een ideale wijze om je badkamer te verwarmen. Het is op deze manier goed voor zowel je portemonnee als het milieu.