Industriële hanglampen - HomeOnly.nl

Industriële hanglampen voor een stoer en eerlijk interieur

Lampen van metaal en glas, simpel maar toch bijzonder. Industriële hanglampen zijn ontzettend populair en dat is niet gek. Het zijn moderne lampen die makkelijk in het interieur passen omdat ze ongecompliceerd zijn, maar toch in het oog springen doordat deze eenvoudigheid op een creatieve manier is toegepast. Wat voor industriële lampen zijn er eigenlijk te vinden? En hoe past bijvoorbeeld een industriële hanglamp eetkamer het best in de ruimte, in bijvoorbeeld een moderne en strakke interieur?

Welke soorten hanglampen zijn er?

Industriële hanglampen in zwarte kleur zijn makkelijk te vinden, of metaal, of brons. De industriële kleuren, van ruw en eerlijk materiaal, doen aan een fabriek denken. De lampen zijn over het algemeen in te delen in drie verschillende vormen:

    1. 1. Hangende kappen, die verschillen in maat en vorm.
    1. 2. Kooilampen, hierbij hangt de lamp zelf in een (metalen) structuur, zoals dat in de fabriek werd toegepast om de lamp te beschermen. Nu wisselt het van simpele bescherming, tot design lampen met een kooi in een speciale vorm.
    1. 3. Tot slot de pendellamp, of lampen waarbij de lichtbron niet wordt beschermd met kap of kooi. Ultiem simpel dus. De lamp is vaak van glas en hangt met fitting aan een draad.

Industriële hanglampen In de keuken, in de hal en op kantoor

Industriële lampen passen in veel verschillende soorten interieur zoals minimalistisch, Scandinavisch of elke andere stijl waarbij het vooral om rust en simpliciteit gaat. In de eetkamer bijvoorbeeld past een industriële hanglamp eetkamer bij een robuuste houten tafel en stoelen. Op kantoor is het een mooie toevoeging omdat het als woonaccessoires niet veel aandacht vraagt. Het combineert prachtig met simpele kantoormeubelen en eentonige kleuren op de muren. Een industriële hanglamp in zwarte kleur in de huiskamer vormt een mooi contrast met een leren bank en bijzettafel van pallethout. Industriële hanglampen geven nu een bepaalde look and feel aan een woonkamer of in een mooie kantoorruimte.

Altijd de laatste updates van de beste aanbieders

fonQ.nlWij van HomeOnly zorgen altijd voor de beste aanbieders van Industriële hanglampen, zodat je altijd een laatste overzicht hebt van allerlei soorten hanglampen in allerlei kleuren en maten. Soms zoek je net iets speciaals voor je interieur, voor bijvoorbeeld je huis of voor je kantoor. Van belang is natuurlijk ook wat voor type sfeer je wil uitstralen met je interieur. Industriële hanglampen past bijna altijd, of je nu een klassieke of moderne woonkamer of kantoorruimte hebt. Dat maakt deze lampen ook zo bijzonder. Bekijk gerust de gehele collectie op onze webshop.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.