Mozaïek tegels

Als je op zoek bent naar een stijlvolle of speelse vloer, heb je dan al eens aan mozaïek tegels gedacht? Mozaïek tegels passen in alle ruimtes in de woning, ook in de badkamer en keuken. Het zijn prachtige design vloertegels die in vrijwel elk interieur passen en ook hele moderne vloertegels zijn. Mozaïek tegels zijn door de vele stijlen namelijk heel trendy en zullen absoluut een aanwinst voor je woonkamer, je badkamer of je keuken zijn. Ook een combinatie met keramische tegels is goed mogelijk, waarbij de mozaïek tegels een ware decoratie voor het interieur zullen zijn. Doe daarom eens inspiratie op en bekijk de verschillende stijlen mozaïek tegels.

Mozaïek tegels in de woonkamer

Je woonkamer interieur is het belangrijkste interieur van je gehele huis. Hier ontvang je visite en jouw inrichting en gebruikte kleuren zullen jouw stijl aangeven. Een woonkamer interieur bestaat niet enkel uit meubels of accessoires. De stijl wordt voor een groot gedeelte bepaald door de vloer. Hierbij is zeker dat als je mozaïek tegels in je woonkamer legt, dit zeer verrassend overkomt. Dit heeft vooral te maken met de kleine mozaïek steentjes van keramiek, steen of glas. Hoewel het mozaïek is aangebracht op een ondergrond van gaas en normale tegelafmetingen heeft, lijkt het alsof de vloer volledig is ingelegd met kleine stukjes mozaïek. En welke stijl of kleur je ook maar wilt, alles is mogelijk. Wil je een blauwe vloer, een rode of groene vloer? Moet het mozaïek bestaan uit stukjes keramiek, marmer of porselein? De keuze is aan jou. Je heb met mozaïek daarom echte design vloertegels in je woonkamer liggen.

Vele vormen

Een groot voordeel ten opzicht van een ‘normale’ tegelvloer is dat je niet aan bepaalde vormen gebonden bent. Zo kun je bijvoorbeeld voor mozaïek tegels van marmer kiezen, waarbij stukjes marmer van verschillende afmetingen op een matje zijn gelegd. Dit geeft de vloer een speels effect. Ga je voor strakke en moderne vloertegels? Veel tegels in de collectie bestaan uit strakke vierkante mozaïekstukjes die strak naast elkaar liggen in veel verschillende kleuren. Maar misschien vind je mozaïek tegels in hexagon vorm wel mooi? Deze vorm zal bijvoorbeeld heel mooi staan in een retro interieur.

Profiteer van de vele voordelen van mozaïek tegels

Naast het feit dat mozaïek tegels geschikt zijn voor alle soorten interieurs en je keus hebt uit vele vormen en kleuren, profiteer je van alle voordelen van mozaïek tegels. De tegels zijn zeer goed te combineren met vloerverwarming, zijn slijtvast en uitermate gemakkelijk schoon te maken. Doe ideeën op in de collectie mozaïek tegels en kies ook voor deze moderne vloertegels voor een trendy vloer.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.