Ronde vloerkleden

Ben je op zoek naar wooninspiratie ideeën voor de woonkamer? Dan is een kwalitatief, stijlvol vloerkleed zeker en vast een goed idee! Zowel de duurdere als de goedkope ronde vloerkleden zijn er in alle vormen, formaten en materialen. Met een rond vloerkleed kan je hoe dan ook echter niets verkeerd doen.

Ronde vloerkleden voegen een extra dimensie toe aan je woonkamer, welke woonstijl je ook wil creëren. Welke mogelijkheden zijn er nu zoal? Onderstaand overzicht geeft wat handige informatie!

Alles over ronde vloerkleden woonkamer

De beste manier om je woonkamer nog gezelliger en stijlvoller te maken, is door middel van een vloerkleed. Tal van merken bieden ronde vloerkleden en tapijten in verscheidene materialen en uitwerkingen. Zo kan je bij Kave Home terecht voor een vloerkleed uit jute met een eenvoudig design in natuurlijke kleuren. Ook opvallendere modellen behoren echter tot het aanbod: zoals vloerkleden met symmetrische patronen en exotische tinten. Het voordeel van dergelijke ronde vloerkleden is dat ze de ruimte er meteen huiselijker uit doen zien, waardoor je wooncomfort ook verbetert.

Andere merken als By-Boo en BePureHome pakken uit met ronde vloerkleden met unieke designs. Zo is een tapijt met bladvormig ontwerp en contrasterende kleuren – zoals rood, blauw en houtbruin – een goede aanwinst voor een landelijke woonkamer. Eenvoudige vloerkleden van het merk Kokoon zijn dan weer geschikt voor een eerder moderne look, mede dankzij het gebruik van sobere kleuren zoals beige. Hoe dan ook zijn er meer dan genoeg opties voor elke woonstijl!

Kiezen voor kwaliteit bij je vloerkleed

De vormen, materialen en kleuren van de vloerkleden zijn dan wel belangrijke factoren, uiteindelijk is het ook van belang dat je kiest voor een goede kwaliteit. Ook goedkope vloerkleden kunnen die bieden. Ben je op zoek naar een vloerkleed voor de woonkamer? Dan is uitgebreide aanbod van allerlei vloerkleden voor in de woonkamer van een vloerkleden specialist het ontdekken waard!

Verschillende aanbieders van ronde vloerkleden

Een rond vloerkleed kopen en wil je als inspiratie een goed overzicht van aanbieders van ronde vloerkleden? Wij hebben ze voor je geselecteerd. Kijk ook eens naar een vloerkleed van zuiver scheerwol. De meeste vloerkleden zijn verkrijgbaar in zeven maten, 140, 160, 180, 200, 220, 240, 260, 280, 300, 320, 340, 360 en 380 cm doorsnede. Een koude vloer is nooit prettig in bijvoorbeeld een slaapkamer, daarom is bijvoorbeeld voor een koude vloer een vloerkleed een ideale oplossing. De wol van een vloerkleed voelt zacht aan en is lekker wam en geeft een comfortabel gevoel. Daarbij geeft een rond vloerkleed een sfeervolle look aan een slaapkamer of woonkamer. Bijna alle vloerkleden zijn zowel in rond als in rechthoekige vorm te verkrijgen.

Kies daarom een prachtige ronde vloerkleed uit één van de webshops die wij in onze site vermeld hebben staan. Ronde vloerkleden passen altijd goed binnen een natuurlijke woonstijl.