Tuin ideeën

Tuin ideeën voor een tuin opdoen valt soms niet mee. Gelukkig kunnen we u van enige tuininspiratie voorzien. Het hangt er ook vanaf of u een grote tuin of een kleine tuin heeft die u helemaal wil aankleden. Of misschien heeft u een kleine balkon. Zelfs hier kunt u op een creatieve manier leuk aankleden. Een tuin is voor de zomer heel belangrijk.

Tuin ideeën voor een kleine tuin

Of je een grote tuin of kleine tuin hebt, je wilt er gezellig kunnen zitten en in de ochtend tijdens een kop koffie comfortabel kunnen zitten en genieten van de gezellige uitstraling die je tuin heeft. Welke sfeer wil je graag aanbrengen in je tuin? En wat voor tuinmeubels zie je graag in je tuin? Een leuke tafel met vier stoelen of liever een paar leuke loungesets waar je zowel kunt zitten als liggen. Daarnaast kun je ook denken aan leuke verlichtingen in de tuin. Tegenwoordig heb je mooie imagilights, mooie bolvormige verlichtingen die een mooie moderne uitstraling geven. Zelfs op een kleine balkon kun je deze plaatsen. Wat dacht u van een mooie canvas schilderij of 3D schilderij die je aan een schutting kunt bevestigen of aan de muur van je tuinhuisje. Tuin ideeën genoeg voor iedereen, alleen beslissen is vaak lastig. Bekijk onze collectie foto’s en wellicht zit er iets moois tussen waarvan u zegt, dat is precies de stijl die ik wil hebben in mijn tuin.

Ruimtebesparend werken als u een kleine tuin heeft

Hier enkele tips om ruimte te besparen:

  • Je kan een bankje langs een muur of schutting zetten als je meer zitruimte nodig hebt. Nog mooier is het om van die zwevende bankjes te kopen die je kan opklappen.
  • Een terrasverhoging heeft het voordeel dat het ruimtelijk effect vergroot wordt in een kleine tuin omgeving.
  • Heb je regelmatig bezoek, dan hoef je niet altijd veel stoelen of banken in de tuin te hebben. Je kan leuke zitjes kopen met een opklapbare tafel zodat je toch met iedereen kunt zitten.

12 ideeën om tuininspiratie op te doen!

Vanzelfsprekend valt het niet mee om direct een tuin aan te kleden. Wat voor meubels zou je moeten kopen, in welke kleur en welke uitstraling moet je tuin gaan krijgen. Op onze website voorzien wij u regelmatig van handige tips en adviezen. Daarbij tonen wij veel voorbeelden door middel van foto’s. Bekende interieurdesigners en tuinarchitecten laten graag zien wat voor tuininspiratie je kan opdoen.
Bekijk de foto’s in dit artikel en hopelijk ziet u precies de tuin die u graag zou willen hebben.

vtwonen.nl cadeaukaart

Bron: http://bit.ly/2bpUx27