Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is helemaal van deze tijd. Ben jij nieuwsgierig naar de voordelen van een vrijstaand bad en zou je graag willen weten welke verschillende soorten er allemaal bestaan? Lees dan snel verder!

Vrijstaand bad voordelen

Een vrijstaand bad is de dag van vandaag erg populair. En dat heeft zo z’n redenen:

  • Luxe uitstraling: een badkamer met vrijstaand bad heeft een luxueuze, chique uitstraling zonder dat je daarvoor per se veel geld neer hoeft te tellen.
  • Onbeperkte mogelijkheden: is jouw badkamer niet zo groot en kijk je daarom uit naar een klein vrijstaand bad, wil jij een zwart vrijstaand bad of dacht je aan een vrijstaand bad in mat wit? Van een vrijstaand bad tegen de muur in de vorm van een half vrijstaand bad tot een vrijstaand bad op pootjes, aan jou de keuze.
  • Goed voor je portemonnee: een vrijstaand bad kopen is voordeliger dan een traditioneel bad omdat het niet ingebouwd hoeft te worden. Enerzijds bespaar je hier heel veel geld mee, anderzijds zie je steeds meer dat een losstaand bad zorgt voor een moderne en luxe uitstraling.
  • Geen hinder tijdens de werkzaamheden: kap- en breekwerken zijn niet nodig omdat een vrijstaand bad in het midden van de badkamer geplaatst kan worden. Dit bespaart veel ruimte en je kan gemakkelijk een hoek uitkiezen in de badkamer waar je het vrijstaand bad kunt plaatsen.

Vrijstaand bad: soorten

Rechthoekig vrijstaand bad

Ben jij op zoek naar een vrijstaand bad voor een kleine badkamer? Dan biedt een strak, rechthoekig bad een ideale oplossing. Bekijk op onze website eens naar een vrijstaand bad op pootjes. Dit is een mooi losstaand bad en kan erg strak zijn voor een moderne badkamer.

Ovaal vrijstaand bad

Een ovaal bad is een unieke toevoeging aan een rechthoekige badkamer. Met zo’n losstaand bad creëer je een mooi evenwicht tussen rechthoekige en ovale vormen in de badkamer. Bovendien staat een ovaal bad ook erg chic.

Semi vrijstaand bad

Een semi, of een half vrijstaand bad, is een bad dat rechtstreeks tegen de muur geplaatst wordt om eventuele wateroverlast te voorkomen. Het semi vrijstaand bad is snel en eenvoudig schoon te maken en heeft dezelfde elegante uitstraling als een volledig vrijstaand bad.

Whirlpool vrijstaand bad

Houd jij van bubbels en een luxe sfeer in een vrijstaande badkuip? Plaats jouw whirlpool vrijstaand bad in de slaapkamer en geniet urenlang van heerlijke luchtbellen. Een Whirlpool bad is een ware genot, zeker gedurende de koude winterdagen.