Witte salontafel

Witte salontafel aanschaffen? Kijk eerst naar deze prachtige witte salontafel met geïntegreerde zitjes. Voor elke woonkamer een zeer handige uitkomst. Deze salontafel wordt ook wel als koffietafel omschreven. Dit doet zijn naam wel recht aan, want visite kan gezellig aanschuiven door de zitjes onder de salontafel te verschuiven. Maar ook voor kinderen kan het handig zijn als zij aan tafel willen eten of misschien aan zo’n tafel bezig zijn aan hun kleurboek. Kortom, dit is multifunctioneel.

Witte salontafel voor elke interieur

Dit idee is gespot via THE FASHION FAD en dit is zeker niet geluidsloos gebleven. Dit ontwerp heeft veel aandacht gekregen, enerzijds omdat het eigenlijk zo eenvoudig is en ontzettend handig. Een salontafel mag dus niet ontbreken en zeker deze niet. Het is uitermate geschikt om je drank en hapjes erop te zetten en met deze zitjes erbij wordt het allemaal nog efficiënt ingericht voor de visite bijvoorbeeld. Elke smaak is anders, maar deze salontafel kan in principe in elke woonkamer.

Verschillende soorten salontafels

Je hebt natuurlijk veel verschillende soorten design salontafels. Dit is er zeker een salontafel die we bij HOMEONLY onder de aandacht wilde brengen. Hopelijk zien we deze witte salontafel snel in de winkel. Er zijn tal van salontafels te vinden in de winkels, maar de vraag is ook bij een salontafel, hoe creatief kan een salontafel zijn gemaakt voor een woonkamer. Het voorbeeld ziet u op de foto’s.

vtwonen.nl cadeaukaart